+32 11 223 068info@fjord.be

Artisan

Artisan, want wij houden van hout

Wij houden van hout, want we kennen dit al ons hele leven. We speelden al in het bos als kinderen met de roeping die wij vervullen tijdens onze volwassenheid. Omdat wij houden van hout, willen we deze liefde met u te delen via de productie van meubels voor mensen die onze passie delen voor hout en topkwaliteit meubilair. Want wij houden van hout, werken wij samen met de beste regionale en mondiale ontwerpers die bekend zijn met onze technologische voordelen en die weten hoe ze de expertise overbrengen in een visie die het waardig is voor dit kostbare materiaal. Want wij houden van hout, onze belangrijkste productiemiddelen zijn de handen van onze ambachtslieden, meesters die dagelijks ontwerpers ‘visies om te zetten in een unieke handwerk.
Labels: artisan, fjord be, relaxzetel, relaxzetels, design relaxzetel, bankstellen, fauteuil, stoelen, meubels, fauteuils, meubelen, meubel, bankstel, lederen, zetels, zitbank, ergonomische, design meubelen, design meubels, relaxstoel, winkel meubelen, woonkamer, woonkamer meubels, zetel, lederen zetel, ergonomie, ergonomische, ergonomisch, ergonomique, ergonomie site, houding, rugklachten, werkplek, ergonomische stoel, meubelen belgie, meubelen Limburg, relaxzetel Limburg, relaxzetels Limburg
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.