+32 11 223 068info@fjord.be

Flexa Classic Combi Stapelbed

FLEXA - Tijd voor een kussengevecht

Het FLEXA Classic bed is het bekende en ideale bed voor kinderen van alle leeftijden. Het FLEXA bed is een plek om te spelen en te slapen. Het is functioneel en voldoet aan de basisbehoeften voor een goede nachtrust. Bovendien kan het bed naar wens worden aangepast aan de ontwikkeling van je kind. Een bed dat meegroeit met de kinderen!

Het FLEXA één- boven tweepersoons bed vormt de perfecte oplossing voor als er vriendjes –of grootouders – blijven slapen. In het brede extra bed onder kan overdag worden gelezen en geluierd. ’s Avonds kan oma er een verhaal voorlezen of er wordt een kussengevecht gehouden met vriendjes die blijven slapen. Kies uit de FLEXA stoffen in vrolijke kleuren voor het bed en de kussens. Combineer kleuren en patronen om een vrolijke sfeer te scheppen.

Video

Meer weten?

•    website Flexa
•    blog Fjord Kids

Tags

Flexa, flexa meubelen, flexa kindermeubelen, flexa hoogslaper, flexa bed, flexa halfhoogslaper, flexa bedden, flexa shop, hoogslaper flexa, flexa kinderkamers, flexa kinderbedden, flexa stapelbed, flexa dk, flexa.nl, www.flexa.dk, flexa bureau, flexa stapelbed, flexa kindermeubelen, kinderbedden flexa, flexa kinderbed, flexa meubels, flexa kasten, halfhoogslaper flexa, hasselt, limburg, belgië
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.