+32 11 223 068info@fjord.be

Flexa Classic Glijbaan

FLEXA - Glijden van 's morgens tot 's avonds

Het FLEXA Classic bed is het bekende en ideale bed voor kinderen van alle leeftijden. Het FLEXA bed is een plek om te spelen en te slapen. Het is functioneel en voldoet aan de basisbehoeften voor een goede nachtrust. Bovendien kan het bed naar wens worden aangepast aan de ontwikkeling van je kind. Een bed dat meegroeit met de kinderen!

Met een platform aan een FLEXA Classic bed is je kind gegarandeerd van vele uren speelplezier wanneer ze keer op keer van de glijbaan roetsjen. Naast veel plezier, is veiligheid een topprioriteit wanneer je een FLEXA bed met platform koopt. Tegelijkertijd neemt de glijbaan niet veel ruimte in gecombineerd met een platform.

Video

Meer weten?

•    website Flexa
•    blog Fjord Kids

Tags

Flexa, flexa meubelen, flexa kindermeubelen, flexa hoogslaper, flexa bed, flexa halfhoogslaper, flexa bedden, flexa shop, hoogslaper flexa, flexa kinderkamers, flexa kinderbedden, flexa stapelbed, flexa dk, flexa.nl, www.flexa.dk, flexa bureau, flexa stapelbed, flexa kindermeubelen, kinderbedden flexa, flexa kinderbed, flexa meubels, flexa kasten, halfhoogslaper flexa, hasselt, limburg, belgië
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.