+32 11 223 068info@fjord.be

Flexa Classic Jungle

FLEXA - Een jungle van mogelijkheden ...

Het FLEXA Classic bed is het bekende en ideale bed voor kinderen van alle leeftijden. Het FLEXA bed is een plek om te spelen en te slapen. Het is functioneel en voldoet aan de basisbehoeften voor een goede nachtrust. Bovendien kan het bed naar wens worden aangepast aan de ontwikkeling van je kind. Een bed dat meegroeit met de kinderen!

Met een FLEXA jungle omgeving wordt de kinderkamer ineens gevuld met brullende leeuwen en ondeugende apen – en het past allemaal bij een Flexa classic bed. Met behulp van een grote collectie kussens en accessoires kan de jungle kinderkamer zonder moeite nóg leuker worden gemaakt. Als de zon ondergaat op de savanne, vinden kinderen en dieren een veilige slaapplaats in de top van de hoogste boom.

Video

Meer weten?

•    website Flexa
•    blog Fjord Kids

Tags

Flexa, flexa meubelen, flexa kindermeubelen, flexa hoogslaper, flexa bed, flexa halfhoogslaper, flexa bedden, flexa shop, hoogslaper flexa, flexa kinderkamers, flexa kinderbedden, flexa stapelbed, flexa dk, flexa.nl, www.flexa.dk, flexa bureau, flexa stapelbed, flexa kindermeubelen, kinderbedden flexa, flexa kinderbed, flexa meubels, flexa kasten, halfhoogslaper flexa, hasselt, limburg, belgië
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.