+32 11 223 068info@fjord.be

Flexa Junior Jungle

FLEXA - Junior in de grote jungle ...

Met een afmeting van maar 70×150 cm biedt de FLEXA Classic Junior de ideale overgang van babybed tot volwaardig bed. De kleine afmetingen zijn perfect voor je kind en verschaffen een knus gevoel van veiligheid, dat een comfortabele slaap verzekert. Het is perfect geschikt voor huizen waar ruimte misschien schaars is, maar liefde in geen geval.

Met een FLEXA jungle omgeving wordt de kinderkamer ineens gevuld met brullende leeuwen en ondeugende apen – en het past allemaal bij een Flexa juniorbed. Met behulp van een grote collectie kussens en accessoires kan de jungle kinderkamer zonder moeite nóg leuker worden gemaakt. Als de zon ondergaat op de savanne, vinden kinderen en dieren een veilige slaapplaats in de top van de hoogste boom.

Video

Meer weten?

•    website Flexa
•    blog Fjord Kids

Tags

Flexa, flexa meubelen, flexa kindermeubelen, flexa hoogslaper, flexa bed, flexa halfhoogslaper, flexa bedden, flexa shop, hoogslaper flexa, flexa kinderkamers, flexa kinderbedden, flexa stapelbed, flexa dk, flexa.nl, www.flexa.dk, flexa bureau, flexa stapelbed, flexa kindermeubelen, kinderbedden flexa, flexa kinderbed, flexa meubels, flexa kasten, halfhoogslaper flexa, hasselt, limburg, belgië
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.