+32 11 223 068info@fjord.be

Flowsleeping Slaapcomfort

Flowsleeping - Past zich superieur aan je lichaamsvorm aan

Op natuurlijke wijze zwevend slapen
Je slaapt pas lekker als je op een natuurlijke wijze wordt ondersteund, en op een ongedwongen manier van houding kunt veranderen als het lichaam daaraan behoefte heeft. Gemiddeld slapen we zo’n acht uur per etmaal. Zou je zo’n lange periode onbeweeglijk stil liggen, dan zou je bij het opstaan nauwelijks kunnen lopen van de spierpijn.

Daarom is ons slaapsysteem een goede keuze
Zacht verende bosgrond vormt zich bij de minste beweging helemaal naar je lichaam, en dat blijft zo tot het moment dat een nieuwe beweging weer om een aanpassing vraagt. Volgens dit principe reageert ook het FLOWFORM balancerend slaapsysteem van Flowsleeping. Het past zich superieur aan je lichaamsvorm aan en nivelleert praktisch alle drukpunten. Alleen als er een goed gevoel van contact is met het oppervlak waarop je ligt, kan je je overgeven aan ontspanning en genieten van een diepe natuurlijke slaap.

1. MATRAS

 • De Flowsleeping matrassen zijn uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige natuurrubber uit Zuidoost-Azië met een gehalte van 97 à 98% aan latexmelk. Natuurlatex is zeer soepel en elastisch. Hierdoor past de matras zich perfect aan de vorm van het lichaam en de matrasdrager aan. De open celstructuur en de productieopeningen zorgen voor een optimale ventilatie. Bovendien is natuurlatex zeer duurzaam en volledig recycleerbaar.
 • Hamaso werkt steeds met matrassen zonder zone-indeling. Zo wordt U niet verplicht op een bepaalde plek of in een bepaalde houding te blijven liggen.
 • De matraskern is 13 of 16cm dik en wordt naar keuze voorzien van een rekbare en afritsbare Lyocel dubbeldoek of Lyocel doorstikt met zuiver scheerwol. Lyocel wordt gemaakt van hout, is sterk vochtabsorberend en zeer slijtvast, heeft een zeer geringe krimp, is veel sterker dan bijvoorbeeld katoen en bovendien biologisch afbreekbaar. In de hoes is zilvergaren verwerkt. De zilverdraad werkt anti-bacterieel en anti-huismijt. Omdat zilver het meest geleidende materiaal is dat er bestaat, wordt elektrische spanning (elektrosmog, statische elektriciteit) in ons lichaam aanwezig opgelost , afgegeven aan de lucht. Door de antistatische werking trekt de hoes geen stof aan.
  Beide hoezen zijn wasbaar op 40°. Zelfs de latexkern kan in het bad worden ondergedompeld.

2. FLOWFORM BODEM

 • De FLOWFORM bodem bestaat uit 45 soepele schotels of draagvlakken. Elke schotels is indruk- of aanpasbaar. Op deze schotels rust de matras.

3. FRAME of ONDERSTEL

 • Het frame is een kader met aan beide zijdelengten instelbare banden. Op deze banden zweeft de FLOWFORM bodem. De schotels van de bodem balanceren als het ware over deze band tot het juiste evenwicht is gevonden. Deze werking wordt ook het Balanssysteem genoemd. Het ligcomfort is hierdoor op alle punten van de bodem gelijk.
 • Afhankelijk van de lichaamsbouw kunnen deze banden aangetrokken of losser ingesteld worden. Zo ligt een breder persoon beter op een lossere band omdat hierdoor het slaapsysteem nog beter meegeeft.
 • FLOWFORM kan in elk ledikant geplaatst worden. Onder het frame kunnen echter ook pootjes gemonteerd worden, zodat het slaapsysteem zonder bedombouw bruikbaar is.
 • Met succes biedt de fabrikant in verschillende kleuren een gestoffeerde ombouw waarin het slaapsysteem FLOWFORM is verwerkt.
 • Indien gewenst is FLOWFORM ook electrisch verstelbaar.
 • Het FLOWFORM systeem kan vrijblijvend thuis uitgeprobeerd worden.

Tags

Slaapcomfort, slaapkamer, slaapkamers, complete slaapkamer, complete slaapkamers, slaapkamer meubelen, slaapkamer bed, inrichting slaapkamer, 2 slaapkamer, kasten, bedden, interieur, meubels, meubelen, meubel, woninginrichting, interieurs, slaapcomfort, interieur voorbeelden, bed, matras, matras bed, matrassen, lattenbodem, lattenbodems
Related Projects
 • Mitja
  Mitja
  Design Eetkamer Kantoor Meubelen Mitja Vergaderzaal Woonkamer
 • Green Sleep
  Green Sleep
  Design Green Sleep Slaapkamer
 • Gazzda
  Gazzda
  Design Eetkamer Gazzda Kantoor Meubelen Slaapkamer Woonkamer
 • NIEUW: Tapijten
  NIEUW: Tapijten
  Design Eetkamer Kantoor Slaapkamer Vergaderzaal Woonkamer
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.