+32 11 223 068info@fjord.be

Lifetime Circus

LIFETIME - Het circus is in stad

Nieuw in het LIFETIME Original progamma: Voor het bekende LIFETIME basisbed (90×200 cm) zijn er nu 3 speciale bedfronten in bijzondere thema’s. Met de thema’s Airplane, Circus en Icecream Bar zijn er voor de belevingswereld geen grenzen gesteld. Zo kunnen kleine kinderen vanaf 2-3 jaar al in een standaard bed slapen, zonder het gevaar dat ze er tijdens hun slaap uit vallen. De themafronten hebben een geïntegreerde kleine tafel, die de kinderen uitnodigd om daaraan te gaan spelen. Als het kind groter wordt, en het front niet meer nodig heeft kan het bed eenvoudig worden omgebouwd naar een halfhoogslaper, hemelbed of andere combinatie uit het LIFETIME Original programma. Dit is 1 van de belangrijke punten van het LIFETIME Original bedsysteem. De illustraties zijn van de bekende belgische illustrator Leo Timmers en maken van de kinderkamer een fantasievolle belevingswereld!

Video

Tags

life time, lifetime bed, lifetime bedden, life time bedden, life time bed, lifetime europe, life time kinderkamer, life time kinderkamers, life time meubelen, life time meubels, lifetime boomhut, lifetime kinderkamer, lifetime kinderkamers, lifetime meubelen, lifetime meubels, lifetime prijslijst, hasselt, limburg, belgië
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.