+32 11 223 068info@fjord.be

Lifetime My Hangout

LIFETIME - My Hangout, mijn eigen chillplek!

‘Kom je spelen op mijn gezellige speelzolder?’

Wie wil dat nou niet: een eigen gezellige speelhut boven je bed? Voor elke stoere jongen of meisje die van avonturieren houdt is het avonturenbed MY HANGOUT ‘the place to be’! De ideale plek om te slapen, te spelen én plezier te maken. Via het kleine binnentrappetje klim je omhoog naar de ‘Speelhangout’ op de eerste etage, waar je met je vriendjes kan gamen en met je vriendinnetjes kan giebelen. Uitgespeeld? Dan ben je via de trap aan de zijkant zo weer beneden. 

Van peuterbed…
Het Avonturenbed My Hangout is al vanaf jongs af aan ‘the place to be’! Het onderste bed van My Hangout is een normaal LIFETIME Original basisbed van 90x200cm. Je maakt van het grote bed eenvoudig een peuterbed, door het multifunctionele vouwmatrasje en de bedverkleiner achterin het bed te plaatsen. Zo ontstaat een kleiner bed met leuk speelplankje aan het voeteneind, al geschikt voor de jongste kinderen vanaf 1,5 à 2 jaar oud. 

… naar grote-mensen-bed

Is je kind toe aan een groot bed, sluit dan met de bedverkleiner het trapgat bovenin af, leg het vouwmatrasje boven uit en voilà: de bovenverdieping is omgetoverd tot een heuse speelhangout! Of tot extra slaapplaats voor een logeetje. Je bereikt de speelhangout met een extra buitentrap (optioneel). En wordt het speelhuisje te ‘kinds’, dan gaat het dak eraf en bouw je het bed om tot stapelbed. Je plaatst het speelhuisje eenvoudig losstaand als speelplek. 

Het onderste bed blijft altijd het basisbed van LIFETIME, waarmee je iedere opstelling kan creëren. Het bed groeit dus, zoals alle LIFETIME bedden, mee met je kind naarmate hij of zij ouder wordt. Zo bespaar je dus dubbele aanschafkosten voor bed, matras, dekbed. Je bent met ‘My Hangout’ in één keer klaar voor vele kinderjaren slaap- en speelplezier!

Video

Tags

life time, lifetime bed, lifetime bedden, life time bedden, life time bed, lifetime europe, life time kinderkamer, life time kinderkamers, life time meubelen, life time meubels, lifetime boomhut, lifetime kinderkamer, lifetime kinderkamers, lifetime meubelen, lifetime meubels, lifetime prijslijst, hasselt, limburg, belgië
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.