+32 11 223 068info@fjord.be

Mitja

Slovenian Furniture Makers

“Hoewel we onze traditionele expertise koesteren, zijn wij een innovatief bedrijf met een hedendaagse gedachtegang. Iedere beslissing is niet alleen onderworpen aan gezond verstand, maar ook aan gevoeligheid voor de materialen, ambachtslieden, ontwerpers, producten en natuur. Wij creëren meubels met de vaste overtuiging dat de kwaliteit van het leven ook afhankelijk is van het karakter van de objecten waarmee we ons omringen. Naarmate de stof van de wereld digitaal wordt, streven mensen naar een grotere materiële ervaring. Wij omarmen dat ook, omdat de Sloveense identiteit hand in hand gaat met de natuur.”

Video

Tags

woonkamer, woonkamer meubels, inrichting woonkamer, woonkamer inrichten, meubelen, meubels, inrichting, inrichten, interieurs, interieuradvies, zetels, zetel, lederen zetel, design zetel, relaxzetel, fauteuils, hoeksalon, lederen salon, zitmeubelen, zitbanken, bankstel, hoekbank, bankstellen, salontafels, winkel meubelen, meubelwinkel, meubelwinkels, meubelen belgie, meubelen Limburg
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.