+32 11 223 068info@fjord.be

TEAM 7 – F1 Chair

Team 7 - Comfort dat geen grenzen kent

Cruciaal in het ontwerp van de Team 7 F1 Chair is het slanke zitting frame van verchroomd staal (ook verkrijgbaar in mat chroom of palladium), die een eindeloze lus in de verbeelding van de toeschouwer maakt. Ingekapseld door het frame geeft de slanke rugleuning de stoel een slanke en verfijnde uitstraling en vormt de kenmerkende achterzijde van de F1 – een vaak over het hoofd gezien aspect. De lange rugleuning, die geleidelijk vermindert in grootte van beneden naar boven, heeft een geïntegreerde lendensteun en een flexibel schoudergebied dat u in staat stelt om te zitten in een comfortabele en ergonomisch juiste positie.

Video

Meer weten?

•    website Team 7
•    blog Team 7 Belgium

Tags

Team 7, Team7, eetkamer, eetkamer meubelen, eetkamer stoelen, eetkamers, eetkamer tafel, eetkamer stoel, meubels eetkamer, eetkamer meubel, meubelen, meubels, stoelen, kasten, tafel, tafels, eettafels, meubel, winkel meubelen, stoel, dressoir, eetkamerstoelen, boekenkast, eettafel, tafel stoelen, barkruk, barkrukken, meubelwinkels, design meubelen, stoelen design, tafels stoelen, meubelzaken, stoelen en tafels, tafel en stoelen, eethoek, design meubel, design meubels, design stoel, eetkamerstoel
Related Projects
 • Mitja
  Mitja
  Design Eetkamer Kantoor Meubelen Mitja Vergaderzaal Woonkamer
 • Green Sleep
  Green Sleep
  Design Green Sleep Slaapkamer
 • Gazzda
  Gazzda
  Design Eetkamer Gazzda Kantoor Meubelen Slaapkamer Woonkamer
 • NIEUW: Tapijten
  NIEUW: Tapijten
  Design Eetkamer Kantoor Slaapkamer Vergaderzaal Woonkamer
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.