+32 11 223 068info@fjord.be

Varier Move™

Varier - Meest positieve invloed op rug en buikspieren

Geniet van het ultieme actief zitten. Zet je lichaam in de bestuurdersstoel! Of u nu uw e-mails wilt inhalen in de keuken of denk aan multi-tasking tijdens het ontbijt via de telefoon, de veelzijdige Varier Move™ laat je lichaam bewegen waar het voelt dat het moet bewegen.

Met 360 graden aan draaibeweging om uit te kiezen, de Move is gebonden aan een positie die bij u past. Deze mix van stoel en permanente ondersteuning heeft een basisschijf, zodat de kantelende hoek uw lichaam kan volgen via een waaier aan posities. Het zadelvormige zitvlak is een essentieel onderdeel van de Move, waardoor het onmogelijk wordt af te glijden, zelfs met uw dijen verticaal gepositioneerd. Dit betekent dat je echt de openstelling van de hoek tussen je romp en dijen krijgt, waardoor je dieper ademhaalt, het de concentratie verbeterd en de druk op uw wervelkolom regelt. De constante beweging fungeert ook als een moeiteloze training. Van alle stoelen uit de collectie, is de Move diegene die de meest positieve invloed op je rug en buikspieren heeft.

De lichtgewicht constructie van de Move maakt het draagbaar en wendbaar, en de schijf basis kan worden uitgerust met een rubberen zool voor gladde oppervlakken. Wat betekent dat u 360 graden van vrijheid genieten van zowat overal.

Meer weten?

•    website Varier
•    blog Fjord Design

Tags

Variér, ergonomie, ergonomische, ergonomisch, bureaustoel, houding, rugklachten, werkplek, ergonomische bureaustoel, relaxzetel, relaxzetels, design relaxzetel, stoelen, meubels, fauteuils, meubelen, meubel, bankstel, lederen, zetels, zitbank, design meubelen, design meubels, relaxstoel, winkel meubelen, woonkamer, woonkamer meubels, design zetel, eetkamer, eetkamer meubelen, eetkamer stoelen, eetkamer stoel, tafel stoelen, barkruk, barkrukken, meubelwinkels, eetkamerstoel
Related Projects
 • Mitja
  Mitja
  Design Eetkamer Kantoor Meubelen Mitja Vergaderzaal Woonkamer
 • Green Sleep
  Green Sleep
  Design Green Sleep Slaapkamer
 • Gazzda
  Gazzda
  Design Eetkamer Gazzda Kantoor Meubelen Slaapkamer Woonkamer
 • NIEUW: Tapijten
  NIEUW: Tapijten
  Design Eetkamer Kantoor Slaapkamer Vergaderzaal Woonkamer
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.