+32 11 223 068info@fjord.be

Varier Multi™

Varier - Een all-round stoel met vele voordelen

De Varier Multi™ heeft een ontwerp dat u adviseert om op verschillende manieren te gaan zitten. Het is een all-round stoel met vele voordelen. Het neemt weinig ruimte in beslag, is gemakkelijk te op te vouwen, eenvoudig te vervoeren en kan worden ophangen aan de muur.

Multi™ heeft een verstelbare zithoek (de afstand tussen de dijen en de romp). Deze zithoek is instelbaar van zeer open tot zeer nauw. Wanneer u zit in een positie met een open zithoek, zal de druk op de rug worden verminderd en al het gewicht van het lichaam zal worden gelegd op de dijen.

Een zittende positie met een natuurlijke open zithoek tussen bovenbenen en bovenlichaam, maakt ademhalen een stuk gemakkelijker en bevordert uw algemeen welzijn. Het lichaamsgewicht is de regulator van de zithouding en de kniestukken voorkomen dat het lichaam naar voren schuift.

Meer weten?

•    website Varier
•    blog Fjord Design

Tags

Variér, ergonomie, ergonomische, ergonomisch, bureaustoel, houding, rugklachten, werkplek, ergonomische bureaustoel, relaxzetel, relaxzetels, design relaxzetel, stoelen, meubels, fauteuils, meubelen, meubel, bankstel, lederen, zetels, zitbank, design meubelen, design meubels, relaxstoel, winkel meubelen, woonkamer, woonkamer meubels, design zetel, eetkamer, eetkamer meubelen, eetkamer stoelen, eetkamer stoel, tafel stoelen, barkruk, barkrukken, meubelwinkels, eetkamerstoel
Related Projects
 • Mitja
  Mitja
  Design Eetkamer Kantoor Meubelen Mitja Vergaderzaal Woonkamer
 • Green Sleep
  Green Sleep
  Design Green Sleep Slaapkamer
 • Gazzda
  Gazzda
  Design Eetkamer Gazzda Kantoor Meubelen Slaapkamer Woonkamer
 • NIEUW: Tapijten
  NIEUW: Tapijten
  Design Eetkamer Kantoor Slaapkamer Vergaderzaal Woonkamer
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.