+32 11 223 068info@fjord.be

Varier Thatsit™

Varier - Zowel vanaf 10 jaar als voor volwassenen

De Varier Thatsit™ is gebaseerd op het concept van de Varier Variable™. Door toevoeging van een verstelbare rugleuning, is de Thatsit™ een veelzijdig stoel die zowel thuis als op kantoor gebruikt kan worden. Deze stoel is ideaal voor mensen die moeten werken aan een tafel voor een langere tijd.

De rugleuning is verstelbaar in hoogte en diepte, en de beenkussens kunnen zo worden aangepast dat de afstand tussen de zitting en beenkussens zowel geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar als voor volwassenen.

De speilen volgen de beweging van het lichaam en stimuleren een actieve en dynamische zithouding.

Meer weten?

•    website Varier
•    blog Fjord Design

Tags

Variér, ergonomie, ergonomische, ergonomisch, bureaustoel, houding, rugklachten, werkplek, ergonomische bureaustoel, relaxzetel, relaxzetels, design relaxzetel, stoelen, meubels, fauteuils, meubelen, meubel, bankstel, lederen, zetels, zitbank, design meubelen, design meubels, relaxstoel, winkel meubelen, woonkamer, woonkamer meubels, design zetel, eetkamer, eetkamer meubelen, eetkamer stoelen, eetkamer stoel, tafel stoelen, barkruk, barkrukken, meubelwinkels, eetkamerstoel
Related Projects
 • Mitja
  Mitja
  Design Eetkamer Kantoor Meubelen Mitja Vergaderzaal Woonkamer
 • Green Sleep
  Green Sleep
  Design Green Sleep Slaapkamer
 • Gazzda
  Gazzda
  Design Eetkamer Gazzda Kantoor Meubelen Slaapkamer Woonkamer
 • NIEUW: Tapijten
  NIEUW: Tapijten
  Design Eetkamer Kantoor Slaapkamer Vergaderzaal Woonkamer
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.