+32 11 223 068info@fjord.be

Varier Variable™

Varier - Houding 'alert' voor concentratie en creativiteit

De Varier Variable™ zet zowel je lichaam aan tot bewegen maar reageert ook op elk van die bewegingen. Lichaam en stoel, actie en reactie, in een cyclus van continue beweging, dat geeft energie en stimuleert lichaam en geest.

De eerste stoel, ontworpen op het Varier Balans ® concept, de Varier Variable™, is een echte klassieker. Het ontwerp is al meer dan dertig jaar oud, maar het ziet er vandaag nog zo fris uit als het deed toen het voor het eerst werd gelanceerd.

De Varier Variable™ is het perfecte instrument voor de uiteenlopende eisen van de moderne levensstijl. In de morgen beginnen aan uw bureau gaat veel sneller, als de stoel rechtop aanmoedigt, houding ‘alert’ die concentratie en creativiteit bevordert. Het is ook ideaal als bureaustoel voor de slaapkamer van uw kind – het verbeterd de houding, de ademhaling en liefst ook nog de huiswerk prestaties. De Varier Variable™ heeft als bijkomend voordeel dat het de rug-en buikspieren activeert en versterkt terwijl u werkt.

Meer weten?

•    website Varier
•    blog Fjord Design

Tags

Variér, ergonomie, ergonomische, ergonomisch, bureaustoel, houding, rugklachten, werkplek, ergonomische bureaustoel, relaxzetel, relaxzetels, design relaxzetel, stoelen, meubels, fauteuils, meubelen, meubel, bankstel, lederen, zetels, zitbank, design meubelen, design meubels, relaxstoel, winkel meubelen, woonkamer, woonkamer meubels, design zetel, eetkamer, eetkamer meubelen, eetkamer stoelen, eetkamer stoel, tafel stoelen, barkruk, barkrukken, meubelwinkels, eetkamerstoel
Related Projects
 • Mitja
  Mitja
  Design Eetkamer Kantoor Meubelen Mitja Vergaderzaal Woonkamer
 • Green Sleep
  Green Sleep
  Design Green Sleep Slaapkamer
 • Gazzda
  Gazzda
  Design Eetkamer Gazzda Kantoor Meubelen Slaapkamer Woonkamer
 • NIEUW: Tapijten
  NIEUW: Tapijten
  Design Eetkamer Kantoor Slaapkamer Vergaderzaal Woonkamer
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 223 068 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.